Over Arie

Doe de dingen goed, maar doe vooral de goede dingen.

Je probeert dingen goed te doen. Als het even kan alle dingen, ook die waar je niet zo’n talent voor hebt. Dat kost heel veel energie. Zoveel energie dat er niets meer overblijft en je er ziek van wordt.

Dan word je gedwongen alles los te laten en na te denken hoe je verder wilt. Je denkt dan na over de dingen die je wilt, kunt of zou willen leren.

Keuzes maken
Bovenstaande is op mij van toepassing. Ik heb ondervonden dat ik niet alles kan en heb keuzes moeten maken uit goede dingen om voldoende energie over te houden om die goed te kunnen doen.


Sport- en massagetherapie
Eén van die goede dingen is de sport- en massagetherapie. De afgelopen jaren ben ik actief geweest als sportverzorger en –masseur bij voetbalverenigingen en in de fysiotherapiepraktijk. Daarnaast was ik bij mijn werkgever preventiemedewerker en ergo-coach.

Daarmee heb ik ook ervaring opgedaan met advisering over zithouding op de kantoorwerkplek.

Scriptie
Deze ervaringen waren aanleiding tot de inhoud van mijn afstudeerscriptie.

WERK + DRUK = WERKDRUK

Het ontstaan van More Personal Care
Met het vorderen van de studie groeide de wens om een eigen praktijk te openen. De wijze waarop ik die praktijk wil voeren is weergegeven in de naam “More Personal Care” .

Aandacht is belangrijk, niet alleen aandacht voor het lichaam, maar ook aandacht voor de geest.

Deze twee zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Lichaam en geest beïnvloeden elkaar. Dat kan op een positieve wijze, die energie geeft, maar ook op een negatieve wijze, zodat er klachten ontstaan.

Deze holistische benadering staat bij mij centraal, met beide benen op de grond.

Arie van den Bos

Afspraak maken?

Maak een afspraak voor een behandeling.